Starity

Vanessa Hudgens emlékeztette rajongóit arra, hogy ő nem latina

2023. szeptember 18. 14:02   |   Szerző: Four

A színésznő szerint a High School Musicalben alakított karaktere miatt sokan ezt gondolják róla.

hirdetés

Vanessa Hudgens úgy érezte, fel kell hívnia a rajongói figyelmét egy gyakran visszatérő tévedésre. A színésznőről ugyanis bár sokan azt gondolják, hogy latina - valójában filippínó származású. 

Hudgens szerint a High School Musicalben alakított latina karakterével, Gabriella Montezzel azonosítják őt is:

Egyértelmű, hogy a High School Musicallel lettem híres. A karakterem Gabriella Montez, és mindenki automatikusan azt gondolta, hogy én magam is latina vagyok. Amikor elmondom, hogy valójában filippínó vagyok, nagyon elcsodálkoznak. De még nem találkoztak az anyukámmal. Szerintem az én megjelenésem alapján nem egyértelmű, ezért nem sejtik az emberek. De mindent megteszek annak érdekében, hogy nyilvánvaló legyen, mert büszke vagyok erre. 

Hudgens épp ezért nagyon meglepődött, amikor egy ázsiai származású sminkmester megpróbált porcelánfehér bőrt festeni neki. A színésznő szerint "kultúrsokk" volt számára az élmény. 

Belenéztem a tükörbe, és azt mondtam: "ohh!" Náluk nagy divat a porcelánfehér bőr, ez is egy választás - de nem feltétlen az enyém. Én a bronzbarna bőrt imádom. Minél barnább, annál boldogabb vagyok. És annál egészségesebbnek érzem magam, tehát a fehér bőr nem igazán az én esetem. 

- mesélte a híresség az Allure-nek.

Hudgens most az esküvőjére készül: a színésznő idén jelentette be, hogy Cole Tucker megkérte a kezét - ám úgy tűnik, az esküvőszervezés egyáltalán nem lelkesíti a sztárt. Nemrég arról számolt be, hogy legszívesebben titkos esküvőt tartana, most pedig azon hüledezett, hogy milyen drágák a menyasszonyi ruhák. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek