Starity

Halle Berry nagyon kiakadt Drake-re egy fotó miatt: "Csalódtam benne!"

2023. szeptember 18. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő csalódott a rapperben, és ezt meg is osztotta egyik követőjével.

hirdetés

Drake elveszített egy rajongót, méghozzá a színésznő Halle Berry személyében. A híresség Instagramon tálalt ki azzal kapcsolatban, hogy a rapper az engedélye nélkül használt fel egy róla készült fotót. 

A kérdéses kép a 2012-es Nickelodeon Kid's Choice Awardson készült, amint a díjátadón megszokott módon zöld, ragacsos folyadékkal öntöttek le bizonyos hírességeket, köztük Berryt is. 

Halle először csak ennyit posztolt: 

Néha neked kell az okosabb fickónak lenned... még akkor is, ha nő vagy.

A színésznőt ezt követően egy rajongója arról kérdezte, mi a véleménye Drake-ről, aki SZA-val közös dalát promótálta a képpel. 

Nem kapta meg az engedélyem. Ez nem túl menő, ennél többre tartottam őt. Erről szól a mai posztom. Ha egy olyan ember, akire felnézel, csalódást okoz, akkor neked kell az okosabbnak lenned és továbblépni. 

- jelentette ki. 

A történet itt nem ért véget: egy másik rajongó hozzátette, hogy bár tiszteli Berry véleményét, a kérdéses fotó valószínűleg a Getty Images birtokában van, így feltehetően Drake-tőlük kért engedélyt és kifizethette a jogdíjat. A rajongó arra volt kíváncsi, hogy ennek fényében miért mérges Halle.

A sztár így reagált:

Mert megkérdezett engem, és én NEMET mondtam, ezért. Miért kérdezel meg valakit, ha amúgy is azt teszed, amit akarsz? Nekem ez volt a kiakasztó. Most már érted? 

- írta. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek