Starity

Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból

2010. december 11. 22:10   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vastag Csaba és Janicsák Veronika párbajozott a dobogóért az X-Faktor december 11-ei adásában: a mentorok a nézőkre bízták a döntést, így Veca búcsúzott a versenytől.

hirdetés
Janicsák Veca esett ki az X-Faktorból

A december 11-ei adásban a négy megmaradt versenyzőnek szintén egy angol és egy magyar dallal kellett a közönség elé állnia; talán Vastag Csaba és Janicsák Veca kevésbé győzte meg a nézőket, a műsor végén nekik kellett párbajozniuk.

A mentorok közül Geszti Péter és Malek Miklós is Vecának szavazott bizalmat, Nagy Feró a saját mentoráltját látta volna szívesebben a döntőben, végül Keresztes Ildikó a nézőkre bízta a két versenyző sorsát. Janicsák Veca kevesebb szavazatot kapott, így ő búcsúzott a versenytől.

Veca megköszönte a támogatóinak és rajongóinak a lehetőséget, a szavazatokat, azt, hogy idáig eljutott; továbbá elmondta, hogy most már biztosan énekesnő válik belőle, továbbá természetesen örül, hogy idáig eljutotta műsorban.

A verseny azonban folytatódik a jövő héten, amikor szombaton és vasárnap az RTL Klub dupla adásban adja le a döntőt: szombaton ismét búcsúzik egy versenyző, vasárnap pedig a két bent maradt énekes párbajozik majd a győztes címért. Az X-Faktor szombaton 19.30-kor kezdődik, majd vasárnap egy exkluzív X-Faktor-nap után a finálé 20.00-kor veszi kezdetét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek