Starity

Sophie Turner az újságokból tudta meg, hogy Joe Jonas beadta a válókeresetet

2023. szeptember 21. 19:07   |   Szerző: Four

A két híresség egy nagyon csúnya válópernek néz elébe, a gyerekekért csatáznak.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Sophie Turner és Joe Jonas válása a lehető legcsúnyább fordulatot vette. A színésznő beperelte leendő exférjét azzal az indokkal, hogy Joe visszatartja két kislányuk útlevelét, nem akarja ugyanis, hogy a lányok Sophie-val Angliába költözzenek. (Jonas ügyvédje egyébként megerősítette ezt a hírt.)

A színésznő által beadott keresetből az is kiderült, hogy az újságokból tudta meg a hírt, mely szerint Joe beadta a válókeresetet: ő Európában forgatott, a kislányok ezalatt Joe-val voltak. 

A pár négyéves házassága szinte napok alatt dőlt romba: Sophie szerint a zenész 34. születésnapján, augusztus 15-én vesztek össze annyira, hogy Joe szeptember elején beadta a válókeresetet. 

A Trónok harca sztárja a hivatalos dokumentumokban azt állítja, "a médián keresztül tudta meg, ogy férje beadta a válókeresetet." 

Turner szerint Joe jogtalanul tartja vissza a kislányait, hiszen tavaly karácsonykor megegyeztek abban, hogy családilag Angliába költöznek, és már ki is béreltek a szigetországban egy házat, illetve eladták korábbi otthonukat.

A dolog érdekessége, hogy amikor Joe beadta a keresetet, azt javasolta, közösen viseljék gondját a 3 éves Willának és az 1 éves testvérének, akinek neve D-vel kezdődik. 

sophiet/Instagram

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek