Starity

Joe Jonas reagált arra, hogy Sophie Turner beperelte a kislányaik miatt

2023. szeptember 21. 20:08   |   Szerző: Four

Elundult az adok-kapok, újabb fordulatot vett Joe Jonas és Sophie Turner drámája.

hirdetés

Megkezdődött a csatározás Joe Jonas és Sophie Turner között. A színésznő nemrég perelte be a zenészt, mert állítása szerint Jonas annak ellenére, hogy tavaly karácsonykor megállapodtak, Angliába költöznek - most megtagadta tőle ezt a lehetőséget azzal, hogy nem adja oda két kislányuk útlevelét. 

A Turner által beadott kérvényből elég durva dolgok derültek ki - Joe szerint azonban ezek az állítások elég félrevezetőek. Az énekes pár órával azután, hogy bombaként robbant Sophie keresete, a képviselői által nyilatkozatot tett. 

Miután többször is egyeztetett Sophie-val, Joe kezdte meg a válási procedúrát Floridában, mivel Floridában van az ügynek megfelelő joghatóság. Sophie tisztában volt vele, hogy Joe be fogja adni a válókeresetet. A Floridai Törvényszék máris elrendelte, hogy mindkét szülőnek tilos áthelyezni a gyerekeket. Sophie ezt a határozatot szeptember 6-án megkapta, több mint két héttel ezelőtt. 

- írta a zenész sajtósa. 

Majd így folytatta:

Joe és Sophie múlt szombaton udvarias módon megegyezett New Yorkban. Sophie ekkor utazott a városba, hogy a gyerekekkel legyen. A kicsik a találkozás óta vele vannak. Joe úgy gondolta a megbeszélés alapján, hogy sikerült megegyezniük, és hogy közösen dolgoznak majd a lehető legbarátibb elváláson. 

A nyilatkozatban továbbá Joe képviselője azt állítja, hogy a fent említett baráti megbeszélés után "kevesebb mint 24 órával" Sophie javasolta, hogy szeretne véglegesen Angliába költözni a gyerekekkel.

Ennek fényében az általa beadott keresetben követeli, hogy Joe adja oda a kicsik útlevelét, hogy rögvest elutazhasson velük. Ha Joe eleget tesz ennek a kérésnek, akkor megszegi a Floridai Törvényszék által hozott határozatot.

- zárta le a zenész menedzsmentje.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek