Starity

Sophie Turner Taylor Swifttel trollkodta Joe Jonast

2023. szeptember 24. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Sophie Turner megtrollkodta Joe Jonast egy Taylor Swift-utalással alig néhány nappal azelőtt, hogy a kapcsolatuk állítólag elkezdet tönkremenni.

hirdetés

Csak néhány hete derült ki, hogy Sophie Turner és Joe Jonas házassága megromlott, és a zenész beadta a válókeresetet

Nem sokkal korábban színésznő, az egyik utolsó nyilvános szereplésük alkalmával finoman trollkodott a férjével, méghozzá egy Taylor Swift-utalással. Szeptember 13-án Turner a közönség soraiban volt a Jonas Brothers The Tour egyik New York-i koncertjén. A rajongók több olyan részletet is észrevettek az öltözékén azon az estén, amivel úgy tűnt, hogy tréfásan kifigurázza Joe Jonast.

Az Instagramon közzétett bejegyzésében elárulta, hogy a koncertre rengeteg barátságkarkötőt vett fel. A gyöngyös karkötők stílusáról persze azonnal Swiftre gondoltak a követői, miután a rajongók a nyarat azzal töltötték, hogy a The Eras turnéján ezeket készítették és cserélgették. Úgy néz ki, hogy az egyik karkötőre a "Mr. Perfectly Fine" felirat volt írva. Ez Swift egyik dalának a címe, amely 2021-ben jelent meg. A megjelenés idején Joe Jonas neve trending volt a közösségi médiában, mivel a rajongók szerint az énekesnő a zenészről írta. 

Néhány nappal Turner vicce után a pár kapcsolata elkezdett tönkremenni. Néhány héttel később Jonas beadta a válókeresetet.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek