Starity

Zendaya a néhai Angus Cloudról nyilatkozott: "Mintha az öcsém lett volna"

2023. szeptember 25. 23:11   |   Szerző: Four

A színésznő megemlékezett egykori kollégájáról, az idén, tragikusan fiatalon elhunyt Angus Cloudról.

hirdetés

Zendaya szomorú szavakkal emlékezett néhai kollégájára, az idén elhunyt Angus Cloudra. A színésznő az Eufória forgatásán ismerte meg Cloudot, akivel szinte azonnal összebarátkozott. 

Rögtön olyan érzésem volt, mintha az öcsém lenne. Ami ironikus, mert olyan karaktereket alakítottunk, akiknél pont ellentétes volt a dinamika. Szerencsés vagyok, mert megtapaszalhattam a legnagyszerűbb oldalát. Láthattam, ahogy alkot, és ahogy felfedezi, hogy ő tényleg színész. Méghozzá nagyon jó színész, de valahányszor elmondtam neki, vagy megdicsértem őt az alakítása miatt, nem hiszem, hogy elhitte nekem. 

- mesélte a színésznő a People-nek.

Nem hiszem, hogy az ő lelkiségét szavakba lehet önteni. Ő volt a legkülönlegesebb, legtisztaszívűbb ember, akivel valaha találkoztam. Azt remélem, tudja, hogy mennyien szerették, hogy mennyire hiányzik, és hogy a világ mennyire jó hely lett attól, hogy itt ragyogott benne. 

Angus drogtúladagolás következtében hunyt el: a napokban nyilvánosságra került adatok szerint "akut mérgezés" volt az ok. Otthonában, 25 éves korában következett be a halála.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek