Starity

Szíj Melinda kiborult a show után

2010. december 12. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokáig úgy tűnt, Szíj Melinda kerül a Megasztár fináléjába. Ezzel szemben összetörve sírt a színfalak mögött.

hirdetés
Szíj Melinda kiborult a show után

Szíj Melinda sírva távozott a Megasztárból. Feszültséggel, izgalommal teli, drámai küzdelemben maradt alul Tolvai Renátával és Kökény Attilával szemben, pedig sokáig úgy tűnt, hogy Melindát a fináléba juttatják a nézők; jó ideig ő vezette a szavazást.

Amíg Reni és Attila egymást ugratva készültek a kulisszák mögött, Melinda magába zárkózva ült az egyik sarokban. Ezúttal a gyerekei sem kísérték el a stúdióba.

A gyűlölködés nem kenyerem” – mondta a show elején Melinda, bár senki sem tudta, mire gondol pontosan.

Aztán elkezdődött a versengés: mindenki hangja elbűvölte a közönséget, de Melinda produkciója a ritmusérzéke és a mozgása miatt esetenként paródiába hajlott.

Tudja mit? Inkább ne mozogjon a színpadon, mert ez egy vicc. Látszik, hogy az idegrendszere szélén táncol” – jelentette ki Friderikusz Sándor.

Minden esendősége ellenére Szíj Melinda az élre állt, Mester Tamást pedig majd szétfeszítette a feszültség. A szünetekben felpattant, és a nézőktől kérdezgette, hogy történhetett ez meg. Mérges volt a szavazókra és a zsűrire is, hogy nem támogatják jobban a két fiatalt.

Amikor Tilla elmondta a végeredményt, Mester örömében kirúgta maga alól a széket: „Nem Melinda ellen beszéltem, csak azt akartam, hogy a legjobbak jussanak a döntőbe” – mondta a zsűritag.

Azt a drámát azonban, amely a színfalak mögött játszódott le percekkel a végeredmény után, már nem láthatták a nézők. Melinda sírva állt nejlonszatyrával a díszletek között, és azt hajtogatta, hogy soha többé nem áll színpadra.

Hajnal volt, mikor Melinda elkezdhette a pakolást, majd kibukott egy vallomás is: „Ismét a Jóisten hozta meg a döntést. Akkor vett ki ebből a versenyből, amikor már kezdett elviselhetetlenné válni a nyomás. Köszönöm, hogy levették a vállamról ezt a nyomást. Egyelőre nem tudom, hogyan folytatom, visszamegyek-e dolgozni, vagy sem. Minden döntést a gyerekeimmel hozok meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek