Starity

Nem titkolja tovább - Harry Styles kézenfogva sétált új szerelmével

2023. szeptember 26. 22:10   |   Szerző: Four

A zenész már nyíltan felvállalja, hogy szerelmes Taylor Russellbe - nézd meg a legújabb róluk készült fotókat!

hirdetés

Harry Styles többé nem titkolja, hogy mennyire szerelmes. Az énekest a napokban Londonban kapták lencsevégre, kézenfogva Taylor Russell-lel. Habár Styles kapucnival a fején, napszemüvegben próbált feltűnésmentesen közlekedni, Taylor élénknarancssárga dzsekije magára vonzotta a tekinteteket. Styles és Russell viszont most már nyíltan felvállalják kapcsolatukat és kéz a kézben sétálgattak a szeptemberi napsütésben.

Az énekest legutóbb augusztusban fotózták Russell társaságában, szintén Londonban: elkísérte szerelmét a "The Effect" című darab premierjére, amelyben a színésznő is szerepelt. Szemtanúk szerint már akkor is egyértelmű volt, hogy odavannak egymásért és nagyon vidámnak tűntek együtt - de akkor még amennyire lehetett, próbálták titkolni a románcukat. 

Taylor nyáron így nyilatkozott a szerelemről a The Face magazinnak:

Fájdalmat fognak okozni - ez az ára. Egy valódi kapcsolat ára, hogy sérülni fogsz, gyászolsz, egy ponton valamit elveszítesz, és ez oké. Mindez megéri. 

- mondta és hozzátette, ő sokat küzd azzal, hogy bevallja az érzelmeit:

Soha nem fogom csak úgy felajánlani az érzelmeimet. Én olyan valaki vagyok, akiből idegesítő módon harapófogóval kell kihúzni a válaszokat. 

- mesélte.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek