Starity

Kiderült Joe Jonas és Sophie Turner második kislányának neve!

2023. szeptember 27. 04:04   |   Szerző: Four

A színésznő tavaly adott életet második kislányának, most kiderült, hogy hívják a picit.

hirdetés
Kiderült Joe Jonas és Sophie Turner második kislányának neve!
Fotó: sophiet/Instagram

Kiderült, hogy nevezte el Joe Jonas és Sophie Turner a második babájukat: a pici a Delphine keresztnevet kapta. 

Minderre a Page Six által megszerzett hivatalos dokumentumok alapján derült fény - Sophie ugyanis kérvényezte, hogy a válópert arra az időre tolják el, amíg le nem zárul a kicsik gyermekelhelyezési pere. 

Turner múlt héten perelte Joe Jonast két kislányuk, a 3 éves Willa és az 1 éves Delphine miatt - a színésznő szerint a zenész visszatartotta a kicsik útlevelét, és ezzel akarta elérni, hogy ne utazzanak el vele Angliába. 

Jonas rövidesen szintén nyilatkozatot adott ki, amelyben a képviselője túlzásnak nevezte Sophie állításait, és hozzátette, hogy hivatalos okokból nem utazhatnak el az országból a kislányok. 

Azóta a két híresség sikeresen megegyezett abban, hogy a hivatalos ügyek lezárultáig a két kislány székhelye New Yorkban legyen. Szakértők szerint azonban Turner és Jonas kemény csatának néz elébe, amelyet bonyolít, hogy több törvényszék is érintett az ügyben. 

Joe és Sophie szakításáról jelenleg annyit tudni, hogy augusztus közepén nagyon összevesztek, a színésznő szerint hirtelen történt az egész, és Jonas szeptember elején beadta a válókeresetet, amelyről a színésznő saját bevallása szerint a hírekből értesült. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek