Starity

Így szeretett bele a feleségébe Lionel Messi

2023. október 23. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Lionel Messi a '90-es évek végén ismerte meg élete szerelmét. Antonella Roccuzzo már 15 éve a felesége.

hirdetés

Lionel Messi és Antonela Roccuzzo 1996-ban ismerkedtek meg Lucas Scaglia, Roccuzzo unokatestvére és Messi legjobb barátja otthonában. Gyerekkorukban mindketten az argentin Rosarióban éltek. Antonela 8 éves volt, Messi pedig 9. Sok éven át barátok maradtak, mielőtt egymásba szerettek. Diego Vallejos, Messi egyik barátja így mesélte:

Ez a szerelem már gyerekkorukban megszületett.

Bár a 13 éves Lionel Messi végül elhagyta Argentínát, hogy az FC Barcelona spanyolországi edzőközpontjába kerüljön, nem állt szándékában lemondani a barátjáról. A focista rendszeresen írt a fiatal lánynak, és megígérte, hogy még találkoznak. 

Egy tragédia fontos szerepet játszott abban, hogy Messi és Roccuzzo összejöttek. A nő legjobb barátja autóbalesetben halt meg, ami közelebb hozta őket egymáshoz. Messi visszatért Argentínába, hogy támogassa őt. A megpróbáltatás megerősítette a kapcsolatukat, és végül egymásba szerettek. 2007-ben jelentették be a barátoknak és a családnak, hogy egy párt alkotnak. Kapcsolatukat 2009-ben tették hivatalossá, 2017-ben pedig összeházasodtak az argentin Rosarióban.

via Oh My Mag

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek