Starity

Ismét gyermeket vár az NCIS egykori sztárja

2010. december 14. 14:02   |   Szerző: Leila17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét gyermeket vár az NCIS, tengerészeti helyszínelők egykori sztárja, Sascha Alexander és Sophia Loren fia, Edoardo Ponti. A párnak már van egy közös gyermeke.

hirdetés
Ismét gyermeket vár az NCIS egykori sztárja

Ismét gyermeket vár az NCIS, tengerészeti helyszínelők egykori sztárja, Sascha Alexander. A színésznő 2007. augusztus 11-én kötött házasságot  a híres olasz színésznő, Sophia Loren és Carlo Ponti fiával, Edoardo Pontival. A párnak 2006. május 12-én született meg első közös gyermeke, akit Lucia Sofiának neveztek el. 2010. augusztus 11-én a színésznő bejelentette, hogy második gyermekével várandós.

Sascha karrierjét 1997-ban kezdte. Azóta szerepelt a Dawson és a haverokban, a Helyszínelőkben, a Jóbarátokban,  az NCIS-ben, mely meghozta neki a hírnevet, a Mission Impossible harmadik részében, a Dr. House-ban, és a Született detektívekben, ahol az egyik főszerepben láthatják a nézők Angie Harmon mellett.

Sok boldogságot a családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek