Starity

Musical készül A vezércsel című sorozatból

2023. november 17. 08:08   |   Szerző: SzilviD

A vezércsel című sorozat musical formájában tér vissza. Meghódítja a Broadway-t.

hirdetés
Musical készül A vezércsel című sorozatból
Fotó: Netflix / A vezércsel

A vezércsel musicalként fog debütálni a Broadway-on. A Walter Tevis könyvét, amelyből a Netflix sikersorozata lett, ismét adaptálják, de ezúttal színpadra, méghozzá zenésen. 

Először 2021-ben beszéltek a tervekről, hogy musical készítenek belőle. Most pedig kiderült, hogy a zenén és a szövegeken egy híres énekesnő dolgozik. Mitski-t bízták meg a készülő musical zenéjének és dalszövegének megírásával, a szövegkönyvet pedig Eboni Booth írja. A musical rendezője Whitney White lesz, vagyis kizárólag női kreatívok dolgoznak a darabon. 

Mielőtt a Level Forward [az egyik producer] egyáltalán felvetette volna A vezércsel musical elkészítésének ötletét, rajongója voltam a Netflix sorozatának, és még nagyobb rajongója az eredeti regénynek

- osztotta meg Mitski egy nyilatkozatában.

Szóval már akkor elhatároztam, hogy tagja leszek ennek a csapatnak. Aztán találkoztam Ebonival és Whitney-vel, és az elhatározásom megtízszereződött! Mindenképpen részese kellett lennem ennek! El vagyok ragadtatva, hogy együtt dolgozhatok ezekkel a csodálatos kreatívokkal, akik mindannyian gyönyörű és egyedi repertoárt építettek ki maguknak.

A készülő musical producere Level Forward, valamint a Tony-díjas Adrienne Warren, Lawryn LaCroix és a szintén Tony-díjas Mara Isaacs.

A vezércsel az árvából lett sakkcsodáról, Beth Harmonról szól.

Amint megérint egy gyalogot, érzékei kiélesednek, gondolkodása tisztábbá válik, és életében először érzi úgy, hogy teljesen ura a helyzetnek. Tizenhat éves korára már az amerikai nyílt bajnokságért versenyez

- olvasható a szinopszisban.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek