Starity

Megerősítették Kourtney Kardashian és Travis Barker kisfiának nevét

2023. november 17. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Nyilvánosságra került Kourtney Kardashian és Travis Barker kisfiának születési anyakönyvi kivonata, amiből a neve és a születési ideje is pontosan kiderül.

hirdetés

A People magazin szerezte meg Kourtney Kardashian és Travis Barker nemrég született gyermekének születési anyakönyvi kivonatát. Ami megerősíti, hogy Rocky Thirteen Barkernek nevezték el fiukat.

A kisgyermek november 1-én született a Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Centerben. Hivatalosan a pár még nem erősítette meg a baba érkezését, egy bennfentes korábban azt mondta, hogy Kardashian "boldog, hogy most már csak hozzábújhat a kisfiához" a stresszes terhesség után. 

A majdnem egyhetes kórházi tartózkodás után Kardashiant Barkerrel együtt látták elhagyni a kórházat november 7-én. Állítólag nagyon szigorúak a baba látogatóival szemben, előre be kell jelentkezni egy listára, ha valaki szeretne találkozni a kis Rockyval, még a családtagoknak is. 

Kourtney csak meghívásos alapon fogja bemutatni az új babát a családjának. Ő és Travis közölték, hogy csak a családra fognak időt szánni, Kourt most a pihenésre koncentrál, és utána egyénileg fogják meghívni a tágabb családot

- mondta egy bennfentes, aki elárulta azt is, hogy Kris Jenner az első a listán. Kourtney a kórokozóktól félti annyira a kicsit.

via Page Six

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek