Starity

Újra együtt a Modern család főszereplői: így örültek egymásnak a színészek

2023. november 20. 19:07   |   Szerző: Four

A népszerű sorozat főszereplői most újra együtt buliztak, nézd meg mennyit változtak az utolsó epizód óta.

hirdetés

Összefutottak a Modern család sztárjai! Hosszú idő telt el, mióta véget ért a népszerű sorozat, de Sofía Vergara ragaszkodott hozzá, hogy végre-valahára összehozza a csapatot. A színésznő házába Julie Bowen, Sarah Hyland, Eric Stonestreet, Jesse Tyler Ferguson, Ariel Winter, Rico Rodriguez, Ed O'Neill, Nolan Gould és Aubrey Anderson-Emmons is ellátogatott - a Philt alakító Ty Burrell azonban sajnálatos módon nem volt jelen a partin.

Vergara a People magazinnak elárulta, különleges oka volt annak, hogy erre a napra szervezte a programot:

Ez volt az egyetlen nap, amikor Eric Stonestreet Los Angelesben tartózkodott. Tehát azt mondtam: "Nem érdekel, ha programom van másnap... fussunk össze a házamban és legyünk együtt."

A színésznő szerint csodálatos volt az összejövetel, és úgy érezték, mintha csak tegnap ért volna véget a sorozat.

A Modern család 11 évadon át, 2009 és 2020 között mutatta be egy mozaikcsalád szórakoztató és olykor megható mindennapjait. A szereplőgárda az évek során annyira összekovácsolódott, hogy legtöbbjük ma is tartja egymással a kapcsolatot: Sarah Hylandet a nagybátyját alakító Jesse Tyler Ferguson adta össze a férjével, Sofia Vergara, Julie Bowen és az említett Ferguson pedig rendszeresen posztol arról, hogy épp milyen közös programot szerveznek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek