Starity

Eva Longoria szerint a testvérei közül ő volt a "rút kiskacsa"

2023. november 20. 19:07   |   Szerző: Four

A híresség a sminkrutinja bemutatása közben vallott arról, hogyan nőtt fel.

hirdetés

Eva Longoria meglepő dolgot mesélt el magáról miközben a Vogue videójában a sminkrutinját mutatta be. A színésznő anno azzal futott be, hogy a tűzrőlpattant, szexi Gabrielle Solist alakította a Született feleségekben - de valójában sokáig egyáltalán nem tartotta magát szépnek, sőt, saját bevallása szerint úgy nőtt fel, hogy ő volt a "csúnya kislány":

A családomban én voltam a "rút kiskacsa", mert a testvéreim mind szőkék, világos a szemük és a bőrük, én meg sötét bőrrel, fekete hajjal és fekete szemekkel születtem. 

- mesélte, és hozzátette, a rokonai sokan "la prieta feának" vagyis "a csúnya sötétnek" nevezték őt, habár elmondása szerint ezt inkább becenévnek vette.

Nagyon későn érő típus voltam. Nem volt kapcsolatom a szépséggel, nem igazán volt az én asztalom. Úgy voltam vele, hogy "oké, nem vagyok szép, akkor inkább okos leszek és vicces." Szerintem ezért is lettem színész, mert úgy éreztem, hogy vicces vagyok. Tehát más dolgokban találtam meg önmagam, sosem gondoltam magamról, hogy szép vagyok. És igazából még most sem gondolom ezt. 

- mondta, és így folytatta:

Nagyon vicces, mert amikor a People magazin a legszebb emberek közé választott, a nővéreim azt kérdezték: "Miért?"

- mondta, majd viccesen "s*ggfejeknek" neveztek a tesóit. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek