Starity

Elkészült a Karib-tenger kalózai 4 bemutatója

2010. december 14. 17:05   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már megtekinthető a Karib-tenger kalózai 4 – Ismeretlen vizeken trailerje, azaz a 2 és fél perces bemutatója: a mozik 2011 májusában mutatják be a 3D-s filmet.

hirdetés
Elkészült a Karib-tenger kalózai 4 bemutatója

Nemrég megnézhettük a Karib-tenger kalózai 4 – Ismeretlen vizeken első hat percét, most viszont a film két és fél perces bemutatóját nézheti meg a nagyközönség – tegnap ugyanis megjelent a mozifilm trailere, ma viszont már szinkronizálva is megtekinthető az előzetes.

A filmben Jack Sparrow (akit ismét Johnny Depp alakít) a fiatalság forrását keresi, ám útja nem egyszerű hajókázásból áll: mint azt már megszokhattuk, számos akadály vár rá, szirének, élő halottak, továbbá Fekete Szakáll (Ian McShane) áll útjába, „a kalóz, akitől minden kalóz retteg”.

Az első három részben szereplő Orlando Bloom és Keira Knightley nem tér vissza, helyette azonban Penélope Cruz alakítja Fekete Szakáll lányát, Angelicát. A rendezői székben is más ül a negyedik résznél: Gore Verbinski helyett ugyanis Rob Marshallnak jutott a feladat, a forgatókönyvet pedig Ted Elliott és Terry Rossio jegyzi.

A Karib-tenger kalózai 4 – Ismeretlen vizeken a mozikban 2011. május 20-ától látható majd, IMAX 3D, Real-D 3D és sima, 2D-s formátumban is. A bemutató itt tekinthető meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek