Starity

Thalíának sosincs szerencséje az influenzával

2010. december 14. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőnek tegnap nem volt túl szerencsés napja: nem elég, hogy megint elkapta az influenzát a védőoltás ellenére, de még a fűtés is elment a házukban.

hirdetés
Thalíának sosincs szerencséje az influenzával

Úgy látszik, Thalía nincs hozzászokva az egyesült államokbeli téli fagyokhoz. Bár influenza ellen rendszeresen beoltatja magát, mégis mindig sikerül elkapnia a megfázást; ráadásul tegnap a fűtés is elment a házukban.

Ő persze ennek ellenére mindenhez pozitívan áll hozzá, hisz nincs mese, az életnek mennie kell tovább.

Ayer se fue la luz en casa y con ella la calefacción! Afuera una nevada gigante y yo congelada! Ha! Y en el clímax de mi gripa! Qué linda noche... („Tegnap elment a villany otthon és vele együtt a fűtés! Odakint óriási havazás és én összefagyva! Ááá! Ráadásul az influenzám tetőpontján! Micsoda szép este”) – csiripelte az énekesnő a Twitteren.

Pero a darle! Con nariz tapada y roja de Rodolfo el reno, a hacer entrevistas para Barranquilla, Cartagena, US Latin, etc... Y seguir y seguir... („De mindent bele! Betapasztott és vörös Rudolf-rénszarvasorral, interjúkat kell csinálnom Barranquilla, Cartagena, az US Latin stb. részére... És tovább és tovább...”) – biztatta magát.

Reméljük, hogy a szexi énekesnő hamarosan meggyógyul!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek