Starity

Durva, drogos fotók Lakatos Leventéről

2010. december 15. 16:04   |   Szerző: feellikethefire

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Mi a közös egy jó könyvben és a drogokban? Új világba repítenek... De az olvasásba nem halsz bele!” – olvasható Lakatos Levente Facebook-profilján, aki egy drogprevenciós kampány részeként kipróbálta, hogy nézne ki, ha függő lenne.

hirdetés
Durva, drogos fotók Lakatos Leventéről

Meghökkentő képek kerültek fel ma Lakatos Levente, a Barbibébi írójának Facebook-oldalára. A fotókon ugyanis a fiatal újságíró borzalmas állapotban, beesett arccal, véraláfutásokkal, kiszáradt szájjal és felsebesedett bőrrel látható. A sorozat különlegessége, hogy egy maszkos segítségével készült, de elrettentő példaként kapcsolódik a kampányhoz. 

A képek egyik célja nem titkoltan a meghökkentés. A mai világban annyira magasra került a fiatal generáció ingerküszöbe, hogy kizárólag harsány, sokkoló megoldásokra kapják fel a fejüket. Ráadásul a drogprevenció már-már beleolvad a reklámzajba. Éppen itt volt az idő arra, hogy valami újat is bedobjunk a kalapba! Főleg karácsony előtt.”

Levente a jövőben cikkekkel, videókkal és exkluzív interjúkkal igyekszik részt venni a Drogmentes Magyarországért Klub munkájában.

A képekből videó is készült, mely ide kattintva nézhető meg. További sokkoló fotók pedig Levente Facebook-profilján találhatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek