Starity

Natalie: „Nem dohányzom, ti se tegyétek!”

2010. december 15. 17:05   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cascada énekesnője, Natalie Horler mindenkit arra int, hogy ne dohányozzon. Natalie-nak ugyanis nincsen semmilyen káros szenvedélye, s jól is járt vele: torokműtétjénél akár felléphettek volna komplikációk is.

hirdetés
Natalie: „Nem dohányzom, ti se tegyétek!”

Natalie Horler, a Cascada énekesnője rajongóit és minden más embert is arra int, hogy ne dohányozzanak; ő sem nyúl cigarettához sosem. Több okból kifolyólag: tovább szeretné folytatni énekesi karrierjét úgy, hogy nem fullad ki sosem a színpadon, egészségesen és hosszú ideig akar élni.

„Nem dohányzom, ti se tegyétek” – intette egészséges életmódra az énekesnő a rajongóit egyik nemrégen készült videoblogjában. Natalie nem él semmiféle káros szenvedélynek, és jól is teszi: nemrégiben ugyanis torokműtétje volt, és bár rutinműveletről volt szó, elképzelhető, hogy akár komplikációk is felléphettek volna a dohányzás miatt, vagy Natalie állapota rosszabbodhatott is volna, súlyosan meggyengítve az immunrendszerét.

„Sokan kérdezik – mivel kicsit ugye mélyebb a hangom –, hogy dohányzom-e. Mindig »Nem, dehogy!« a válasz. Szeretek egészséges lenni, nem gyengítem magam semmiféle káros szerrel” – nyilatkozta Natalie az MTV Live Sessionsnak készült interjúban.

Szintén megemlítette, milyen nehéz a dance műfajt élőben előadni, hiszen gyors, tempós dalokról van szó, s emellé még valami ütemes koreográfia is kell, így már csupán ez is indok lehet a hazai Cometen fellépő és idén szeptemberben MTV VMA-jelölést begyűjtő énekesnőnek is. Hiszen ahhoz, hogy rajongóit tánccal, továbbá playback nélkül szórakoztassa, bizony kell a nagy tüdőkapacitás.

Natalie jelenleg Bécsben pihenteti hangját műtétje után, ahol naponta tájékoztatja rajongóit a Twitteren, hogy van éppen, illetve mit csinál. Nemrégiben azonban megsokasodtak a videoüzenetek, így tudatja velünk: már szinte teljesen felépült, hála a pihenésnek és a nemdohányzásnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek