Starity

Sophie Turner Instagram-hivatalossá tette új kapcsolatát!

2024. január 29. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő tavaly jött össze a brit arisztokratával, Peregrine Pearsonnal.

hirdetés

Rohamléptekben halad Sophie Turner új kapcsolata: a színésznő máris kiposztolta az első közös fotót Peregrine "Perry" Pearsonnal. 

A brit arisztokrata és a híresség két közös barátjukkal, Amadea Kimminsszel és Rupert Gorsttal ment síelni, amelyről Turner több képet is kirakott Instagramra.

A négyes tagjai mind jól beöltöztek a hideg ellen és símaszkban illetve síszemüvegben mosolyogtak a képeken (Sophie élénkkék outfitben mutatkozott, szerelme pedig sötétkék kabátban látható mellett). Turner meg is jelölte a vidám fotókon Perryt, akinek privát az Instagramja.

Jäger-bombát valaki?

- írta a képekhez a sztár. 

A színésznő kemény évet tudhat maga mögött: nyár végén nagyon durván összeveszett férjével, Joe Jonasszal, amelynek a válás lett a vége: négy év házasság és két közös gyermek után úgy döntöttek, külön folytatják az életüket. 

Egy darabig úgy tűnt, hogy kemény sárdobálás lesz a válásból, de végül szerencsére sikerült megegyezniük mediáció segítségével, így aztán a gyermekfelügyelet kérdése megoldódott. (Anglia és az Egyesült Államok között fognak ingázni a gyerekek.)

Az ellentétek feloldódása után a színésznőre rátalált a szerelem Pearson személyében: Perry a sussexi Cowdray Park negyedik vikomtjának örököse, és a családjának állítólag 270 millió dolláros vagyona van. A 29 éves férfi korábban Károly király keresztlányával, Maria-Olympia hercegnővel randizott.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek