Starity

Dobó Ági Magyarország szépségkirálynője

2010. május 14. 14:02   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010-ben a Miss World Hungary Dobó Ági lett, Babinyecz Timi birtokolja a Miss Universe Hungary 2010 címet, a Miss Earth Hungary pedig Kaló Jennifer lett, így ő örökölte Kocsis Korinna fejdíszét.

hirdetés
Dobó Ági Magyarország szépségkirálynője

Tegnap este megtudhattuk,ki kapja idén a koronát. Nagy meglepetés nem érhetett nagyon senki,számítani lehetett az eredményre- bár egy lány sem tűnt ki nagyon az átlagból. A Miss World Hungary 2010, azaz a Királynő Dobó Ági lett, Budai Zsuzsi koronáját Babinyecz Timi kapta, így ő Miss Universe Hungary 2010, Miss Earth Hungary pedig Kaló Jennifer lett az idén, így ő örökölte Kocsis Korinna fejdíszét.

A 2009-es Királynő-választás győztesei: Budai Zsuzsi, Serdült Orsi,valamint Kocsis Korinna.

http://avie.freeblog.hu/files/kiralyno.jpg

Én személy szerint nem vagyok elégedett az idei szépségkirálynő választással - egyetlen lányt sem találtam érdemesebbnek a koronánál Kaló Jennifernél. Úgy vélem a "szakmai" zsűri ezúttal rosszul választott,s felháborító Magyarországon milyen nőket nevezünk szépnek.Remélem a 2011-es Királynő választás szebb lányokat fog bemutatni nekünk.

Íme egy videó az eredményhirdetésről (hang nélkül a szerzői jogok miatt..) :

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek