Starity

Jolie és Pitt Indiában esküsznek meg?

2010. december 18. 19:07   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb pletykák szerint Angelina Jolie és Brad Pitt – Katy Perry és Liz Hurley után – Indiában kelnek egybe, még a jövő év elején.

hirdetés
Jolie és Pitt Indiában esküsznek meg?

A sztárpáros már közel hat éve él boldog párkapcsolatban. Úgy tűnik, most elérkezettnek látják az időt arra, hogy egybekeljenek. A média többször próbálta már elszakítani egymástól Angelina Jolie-t és Brad Pittet – persze nem sok sikerrel.

„Brangelina” – a legújabb hírek szerint – Katy Perry és Liz Hurley után szintén Indiában, egész pontosan Jodphur városában szeretné kimondani a boldogító igent. A nagy napot januárra tervezik – adta hírül a Hindustian Times. A Telegraph információi szerint Gurudev Ramlalji Siyag – aki India egyik, még élő szentjének vallja magát – fogja áldását adni a két színészre. Egy ismerős szerint a 83 éves férfi segítette őket a nehéz időkben is:  „Átalakult kettejük kapcsolata, már nem isznak annyit, és veszekedni sem szoktak.”

A guru egyik tanítványa semlegesen nyilatkozott, miután a magazin érdeklődött a pletykák hátteréről: „Ő egy szerény és egyszerű ember. Soha nem törekszik arra, hogy hírességek vegyék körül, és ha vannak is híres követői, akkor sem kérkedik velük.” Tehát sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta az információt.

A  Hindustian Times állítását egyelőre egyik szóvivő sem erősítette meg. Vannak, akik már előre megcáfolták a hírt, hisz ebben az évben már nem ez az első légből kapott esküvői sztori. Az év elején például – csak a magazinok szerint, természetesen – szakítottak, majd Angelináról azt állították, újból terhes; később Pittnek egy másik, szudáni nemzetiségű nő szült; cikkezetek továbbá különálló legénylakásról és drogos múltról is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek