Starity

Összeugrott Selena Gomez és Blake Lively - kiderült, hogy utálják egymást

2024. április 12. 14:02   |   Szerző: Four

A két híresség életében közös pont Taylor Swift, de nem hajlandóak egy légtérben lenni.

hirdetés

Taylor Swift már egyre nehezebben viseli, hogy két barátnője, Blake Lively és Selena Gomez annyira nem kedvelik egymást, hogy még egy légtérben sem hajlandóak lenni. A két híresség között állítólag már nagyon régóta kialakult a rossz viszony, és már ők maguk sem tudják, miért utálták meg egymást. 

A Life & Style bennfentese szerint Blake és Selena még arra is ügyelnek, hogy egy-egy hivatalos eseményen ne fussanak össze, mert látni sem bírják egymást. 

Taylor sokszor próbálta összebékíteni őket, de ez a két díva nem igazán a fair play híve. Taylor szerint elég hülyeség, hogy így viselkednek, főleg, hogy már maguk sem tudják, honnan indult az utálat. 

- mondta az illető. 

Swift 2008-ban barátkozott össze Gomezzel, Blake pedig 2015 környéként csöppent az életébe. 

Taylor úgy érzi, erőn felül próbálkozik, hogy mindkét barátnőjének a kedvében járjon, de egyre fogy a türelme. 

- mondta a forrás, aki szerint Taylor legtöbbször akkor hívja Blake-et, ha partizni szeretne, Gomezzel pedig inkább a komolyabb dolgokról szokott társalogni. 

Az igazság az, hogy Selena őrülten féltékeny Taylor és Blake barátságára. Blake ott volt decemberben, amikor Taylor a szülinapját ünnepelte - Selena hetekig dühös volt ezért. Blake és Selena elképesztően kicsinyes tud lenni, és ez stresszeli Taylort. Vagy kibékülnek, vagy valamelyiküknek mennie kell!

- állapította meg a bennfentes. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek