Starity

Srej Zsófia és Fórizs Adina a L'Officielben!

2010. május 14. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sophie, a gyönyörű magyar modell ebben a hónapban második sikerét is magáénak tudhatja. Az orosz L'Officiel magazin májusi számában megjelentette Sophie eddigi egyik legszebb fotósorozatát. A címlapon pedig Fórizs Adinát láthatjuk...

hirdetés
Srej Zsófia és Fórizs Adina a L'Officielben!

A L'Officiel nevű divatlap több országban is megjelenik. Ez a magazin egyszerűen imádja a magyar lányokat, ezért rengeteget is foglalkozik velük. Az orosz kiadás e havi számának címlapján nem más, mint Fórizs Adina szerepel. De mégsem ez a két magyar modell az egyetlen, akinek sorozatát az oroszok is láthatják, hisz Palvin Barbara is többször szerepelt már ebben és a francia kiadásban is.

Most Srej Zsófián és Fórizs Adinán volt a sor, hogy bizonyítson... Sophie rengeteget dolgozott mostanában aminek láthatjuk is a gyümölcseit, hiszen sorra jelennek meg az újabb és újabb sorozatai. Legutóbbi amerikai anyaga után most a L'Officiel fotósorozatán is megcsodálhatjuk! Ezeket a rendkívül tetszetős képeket Martin Lidell fotózta. (ugyanaz, aki Adinát is megörökítette képein) A háttér kicsit túlzsúfolt, mégis megnyerő, de oroszos hangulat nem csupán a környezetben figyelhető meg, hanem a modellen is. Sophienak rendkívűl jól áll az orosz lány karaktere. Ezután a sorozat után többen meg is jegyezték, hogy nem véletlen a topmodell sikere, és valószínű, hogy a következő szezonban még több kifutó láthatjuk viszont!

A sorozat itt megtekinthető Sophieról.
Itt pedig Adináról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek