Starity

Jake Gyllenhaal az Északi-sarkon ünnepel

2010. december 19. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres amerikai színész december 19-én tölti be a harmincat, amit szokatlan és különös módon tervez megünnepelni: állítólag búvárkodni megy az Északi-sarkra.

hirdetés
Jake Gyllenhaal az Északi-sarkon ünnepel

A Szerelem és más drogok című film sztárja – és egyben Maggie Gyllenhaal öccse – harmincadik életévét ünnepli december 19-én. Úgy döntött, úgy ünnepli meg a nagy alkalmat, hogy északi-sarki kalandra hívja ki magát.

„Azért csinálom ezt, mert mindig is akartam valami olyat tenni, ami teljesen megrémít – a gyilkos bálnák és a jégfagyasztóan hideg víz alkalmas lenne erre – nyilatkozta Jake a New York Daily Newsnek. – Ez aztán abszolút rémisztőnek tűnik.”

A színész kitart amellett, hogy – mióta nővérével, a 32 éves Maggie-vel beszélt erről – már nem aggódik amiatt, hogy búcsút int a húszas éveinek.

Jake Gyllenhaal karrierje egyébként már gyermekkorában elkezdődött, hiszen a családi hagyományok lelkes követője volt: színdarabokban, filmekben, a szülei produkcióiban szerepelt. A filmvásznon valójában azonban 1991-ben debütált az Irány Colorado című filmben. Első főszerepét az Októberi égbolt drámában kapta. 2001-ben a Donnie Darko című sci-fi-thrillerben kapta, emellett színházakban is fellépett. Azóta már rengeteg mozifilmben láthattuk őt, 2011-ben várhatóan három új forgatáson fog részt venni.

Nagyon boldog születésnapot és további sikereket kívánunk neki!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek