Starity

Billie Eilish rájött, egész életében a lányokat szerette

2024. április 24. 18:06   |   Szerző: Four

A hírességről nemrég derült ki, hogy queer: most bővebben is nyilatkozott az énekesnő.

hirdetés

Billie Eilish akarva-akaratlanul coming outolt a Variety tavaly interjújában: akkor kijelentette, azt hitte, mindenki számára egyértelmű, hogy a lányokhoz vonzódik.

Az énekesnő most a Rolling Stone-nak mesélt arról, hogy a hamarosan megjelenő "Lunch" című dala segítségével tisztázódott le benne a szexuális hovatartozása. 

 Ez a dal részben tényleg segített azzá válnom, aki vagyok. Azelőtt megírtam egy részét, hogy egyáltalán bármi történt volna egy lány és köztem, aztán a többi részét már utána szereztem. 

- mondta, majd így folytatta:

Egész életemben a lányokat szerettem, csak sokáig nem értettem.

- jelentette ki a híresség, illetve hozzátette, konkrétan tavaly jött rá arra, hogy "szeretné az arcát egy vaginában tudni."

Embed from Getty Images

Eilish úgy nyilatkozott, "sosem tervezte", hogy a szexualitásáról nyilvánosan beszéljen, és "nagyon frusztrálónak tartja", hogy ez beszédtéma lett. Hozzátette, hogy a fent említett Variety-interjúja után jött rá, még önmagának sem volt egyértelmű sokáig, hogy a lányokhoz vonzódik. 

Szerencsés vagyok, hogy olyan korszakban élek, amikor mondhatok ilyesmiket, és a dolgaim rendben alakulnak. Sok embernek nem ez a tapasztalata. 

- jelentette ki, majd így folytatta:

Hirtelen az egész világ eldöntötte, ki is vagyok, és nekem semmi beleszólásom vagy kontrollom nem volt. Senkit nem kellene ráerőltetni arra, hogy legyen ilyen vagy olyan, de nyilván sokan szeretnék felcímkézni a dolgokat... Időbe telik míg megtalálod önmagad, és szerintem nagyon nem fair, ahogy az internet beleerőltet abba, hogy beszélj arról, ki és mi vagy.

- mondta. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek