Starity

Vastag Csaba nyerte az X-Faktort

2010. december 19. 23:11   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egész napos X-Faktor-maratonnal, majd a nagyszabású fináléval zárta az RTL Klub az augusztusban hódító útra indult tehetségkutatója első évadját, melyet Vastag Csaba nyert meg.

hirdetés
Vastag Csaba nyerte az X-Faktort

A mindent eldöntő finálé december 19-én, 20.00-kor került a tv képernyőjére, egész napos X-Faktor-maraton után. A két versenyben maradt énekesnek, azaz Takács Nikolasnak és Vastag Csabának nyílt lehetősége arra, hogy még egyszer, utoljára összemérhessék tudásukat, hogy kiderüljön, ki a hazánkban lévő első X-faktoros nyertes, továbbá a megtisztelő cím és az ismertség mellett kié lehet havi 1 millió forint egy éven át, egy lemezszerződés a Sonyval, továbbá egy autó és egy exkluzív üdülés.

Az est elején a 12 döntős egy karácsonyi dalt adott elő, majd az első körben folytatódtak az ünnepi dallamok: a két versenyző karácsonyi számokkal állt a színpadra, a mentorok egyaránt dicsérték a két énekes produkcióját – Nagy Feró azonban nem volt megelégedve Nikolas dalválasztásával, Malek Miklós pedig Csaba tisztaságát kritizálta.

A második körben a döntősök eddigi legjobban sikerült dalukat adták elő, Csaba előadását kicsit kifogásolta Geszti Péter, Nikolas talán eddigi legjobb produkcióján volt túl.

Eközben többször is bejelentkezett a show-műsorba két ismert RTL-es műsorvezető, Barabás Évi a szlovákiai Galántáról és Szujó Zoltán Veszprémből. Galántán nikolasos pólóval kampányoltak a kicsik, míg Veszprémben azért reménykedtek Csaba győzelmében, hogy elmaradhasson a másnapi beígért dolgozat.

A versenyprodukciókat egy Josh Groban-feldolgozás zárta, ugyanis a magyar verziót kellett mindkét énekesnek előadnia, ezek után lepörgött a kisfilmjük.

Az est sztárvendégei Ádok Zoli és Farkas Annamari, valamint az Első Emelet voltak, ők szórakoztatták a nézőket; az utóbbi együttes legújabb slágerét adta elő. Továbbá ismét színpadra lépett a 12 döntős, akik felelevenítették a legjobb pillanataikat, melyek a hatalmas kivetítőkön pörögtek; ezután a legviccesebb válogatós jelenetek következtek.

A döntés ebben a műsorban sem maradhatott el: ez volt a tehetségkutató legfontosabb eredményhirdetése. A szavazást lezárták, majd Vastag Csaba és Takács Nikolas mentorával állt ki a színpadra, sok millió tévénéző elé. Sebestyén Balázsnak jutott a megtisztelő feladat, hogy bejelenthesse: az X-Faktor 2010-es nyertese Vastag Csaba lett! A győztes elénekelte ismét a Hangokba zárva című feldolgozást, a 11 másik döntőssel, a műsorvezetőkkel és a mentorokkal ünnepelve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek