Starity

Kiderülhetett Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyermekének neve

2024. június 03. 13:01   |   Szerző: Four

Kiderülhetett a színész házaspár legkisebb gyermekének neve - és persze Taylor Swift is benne van a dologban.

hirdetés
Kiderülhetett Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyermekének neve
Fotó: hu.depositphotos.com

Lehetséges, hogy Taylor Swift ismét elkotyogta Blake Lively és Ryan Reynolds legkisebb gyermekének nevét: az In Touch Weekly bennfentese szerint a kicsit a különleges "Obi" néven becézik a szülei, Taylornak pedig van egy "Robin" című dala a legújabb "The Tortured Poets Department" című lemezén - így aztán sokak szerint a negyedik Reynolds gyerkőc - akinek továbbra sem tudni a nemét - a Robin nevet kapta.

A pár "Obinak" hívja a negyedik gyermekét, ez egy hosszabb név rövidebb verziója, az eredete pedig nagyon mély jelentéssel bír. 

- tette hozzá a forrás. 

A bennfentes szerint egyébként a Gossip Girl rebootjában is szerepel egy Otto "Obie" Bergmann IV nevű karakter, akit Eli Brown játszott, és lehetséges, hogy Blake a korábbi sorozatára akart ezzel visszautalni, amelyben 2007 és 2012 között szerepelt. 

Illetve családi vonatkozásból is választhatta ezt a nevet a házaspár: Blake-nek ugyanis van egy féltestvére, akit Robynnak hívnak. 

Swift korábban a Folklore című albumán árulta el Blake és Ryan - akkor még - három gyermekének nevét: az August és a Betty című dalokban énekelt Jamesről, Inezről és Bettyről. 

via Life & Style

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek