Starity

Ők Zac Efron ritkán látott testvérei – Ismerd meg Dylant, Oliviát és Henryt!

Ma, 07:38   |   Szerző: LexiCobain

Sosem könnyű egy híres testvér árnyékában élni, ám ezúttal Zac az, aki a háttérben marad, ugyanis a reflektorfénybe öccseit és húgát helyezzük egy cikk erejéig. Tarts velünk és ismerd meg a Baywatch sztárjának testvéreit!

hirdetés

Zac Efron neve sokaknak csenghet ismerősen, ami nem csoda, hiszen fiatal kora ellenére a 36 éves színész már több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a színjátszás terén. Karrierje során olyan neves produkciókban vállalt eddig szerepet, mint a High School Musical – Szerelmes hangjegyek, a Hajlakk, a Megint 17, a Szilveszter éjjel, a Szerencsecsillag, a Rossz szomszédság, a Nagyfater elszabadul, a Baywatch, A legnagyobb showman, a Vaskarom és a Családi affér – többek között. Ezúttal azonban kicsit mélyebbre ásunk és bemutatjuk nektek testvéreit, akik mindeddig a médiától távol élték és élik átlagos életüket egy nem mindennapi testvér árnyékában.

Zac Starla Baskett és David Efron legidősebb gyermekeként 1987-ben született. Idősebbik öccse, Dylan Efron 1992-ben jött világra. Sajnos a szülők idővel elhidegültek egymással, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, beadták a válókeresetet. 2016-ban hivatalosan is elváltak, majd David újranősült: ebből az újabb házasságból született még további két gyermeke, Olivia és Henry. Zac sosem titkolta, mennyire odavan a testvéreiért, rendszeresen posztol róluk a közösségi oldalain keresztül.

Dylan Efron

Dylan 1992. február 6-án született és a két fivér azóta is elválaszthatatlanok. Mindketten szívesen sportolnak, kedvelt időtöltéseik közé tartozik a csónakázás és a golf. Zac és Dylan együtt élnek, és a színész elárulta, hogy a köztük lévő kötelék segítette őt abban, hogy felkészüljön a 2023-as Vaskarom című filmben játszott szerepére.

Dylan 2021-ben, a BroBible-nek mesélt arról, hogy ő és Zac gyerekkorukban sokat harcoltak egymással, de miután lediplomázott, bátyja a szárnyai alá vette őt és engedte, hogy nála lakjon, miután megkapta első állását Los Angelesben. Az együttélés még közelebb hozta a testvéreket egymáshoz és már ritka az, ha bármelyikük is megemeli a hangját a másikkal szemben. 

Dylan egyébként YouTuberként ténykedik, emellett gyakran számol be utazásairól az Instagramon is, ahol több, mint 800 ezer követővel rendelkezik. Ezt megelőzően producerként vállalt állást, többek között részt vett a Zac Efronnal a Föld körül című dokusorozat elkészítésében. Idén került bejelentésre, hogy részt vesz Az árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor amerikai változatának harmadik évadában.

Olivia Efron

Zac egyetlen húga 2019. december 25-én született és rögtön el is rabolta bátyjai szívét. A színész 2021-ben, „kis szívtörő”-ként mutatta be a kislányt a követőinek az Instagramon keresztül. Zac és Dylan nem titkoltan versengenek Olivia kegyeiért. Tavaly augusztusban Dylan közzétett egy videót, melyben húga arról beszél, mennyire szereti őt, az okként pedig, hogy miért ő a választottja, a kislány azt jelölte meg, hogy Dylan nagyon erős és mindig kész felkapni őt.

Henry Efron

Henry nem sokkal Olivia után látta meg a napvilágot, ám azt a mai napig nem tudjuk, hogy pontosan mikor született. Mint a család legkisebb tagja, mindenki őt szokta babusgatni, idősebb testvérei imádják a társaságában tölteni az idejüket. Zac és Dylan igyekszenek szórakoztatni a kicsiket, hogy levegyenek némi terhet édesapjuk és annak feleségének a válláról.

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek