Starity

Imádja Jennifer Lopez és Ben Affleck drámáját az énekesnő exvőlegénye, A-Rod

2024. június 06. 12:12   |   Szerző: Four

A-Rod szerint Benniferék kapcsolata már a kezdetektől halálra volt ítélve.

hirdetés

Habár J.Lo és Ben Affleck rajongói valószínűleg szomorúan vették tudomásul, hogy az énekesnő és a színész házassága romokban van, egyvalaki egyáltalán nem sajnálja, hogy így alakultak a dolgok: Alex Rodriguez, Lopez exvőlegénye. 

Az In Touch Weekly forrása szerint Rodriguez még mindig neheztel az énekesnőre azért, hogy ilyen gyorsan új szerelemre talált, miután felbontották a jegyességüket. 

Alex magába zuhant, amikor J.Lo összejött Bennel. Úgy érezte, Jennifer eldobta őt, mint egy használt zsebkendőt, amikor jobbat talált nála Ben személyében. Egyik pillanatban még az esküvőjüket szervezték, aztán Alex egyszerre arra eszmélt, hogy Jennifer már máshoz megy hozzá. Élete legrosszabb éve volt, és mindezt tetézte, hogy Jennifer semmi empátiát nem mutatott iránta. Boldogan mutogatta a románcát Bennel. 

- mesélte a forrás. 

Lopez 2017-ben kezdett el randizni a sportoló A-Roddal, aki két év után eljegyezte, de a koronavírus miatt folyamatosan tologatták az esküvőjüket. 2021-ben, miután felmerült a pletyka, hogy Rodriguez megcsalta Jennifert egy reality-sztárral, az énekesnő bejelentette, hogy felbontották a jegyességüket. Röviddel ezután jött össze újra Ben Affleckkel, akivel 2022-ben összeházasodott. Most azonban úgy tűnik, ismét rövid életű lesz a románcuk. 

Elégedettséggel tölti el A-Rodot, hogy Jennifer visszakapja a karma által a cselekedetei következményét, bár ezt soha nem vallaná be nyilvánosan. A barátai viszont mind tudják, hogy arra várt, mikor pukkad ki újra a "Bennifer-lufi".

Rodriguez egyébként azóta továbblépett és 2022-ben összejött Jaclyn Cordeiróval, akivel állítólag továbbra is nagyon boldog. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek