Starity

Rosszul sikerült Justin és Hailey Bieber vakációja - az énekes végig nyűgös volt

2024. június 07. 13:01   |   Szerző: Four

Japánba utazott a két sztár, de nem sikerült jól a legutóbbi vakációjuk.

hirdetés

Miután bejelentették a nagy hírt, hogy hamarosan megszületik az első gyerekük, Hailey és Justin Bieber Japánba utazott egy mininyaralásra, amelyről az énekes több fotót is posztolt. 

De mint kiderült, hiába érkeztek arról hírek, hogy Justin újra harmonikus életet él, egy szemtanú szerint Justin az egész nyaralás alatt nyűgös volt és rosszkedvű. 

A mininyaralásuk elég nagy bukás volt. Azok, akik látták őket a hotelben, elárulták, hogy úgy tűnt, nagyon nincs jókedvük. Justin nyűgösködött, szomorúnak és zavartnak tűnt, pedig most kéne a legboldogabbnak lennie. Hailey végig mellette volt, próbálta felvidítani, de alig mosolyogott. Egyáltalán nem úgy tűnt, mintha jól szórakoznának. 

- mesélte az In Touch Weekly forrása. 

A bennfentes szerint az énekes továbbra is küzd a mentális betegségeivel, Hailey pedig ahogy csak tudja, támogatja:

Justin továbbra is mondhatni a saját világában él. Hailey az egyetlen igaz barátja, ezért aztán nagy nyomás nehezedik rá, hogy kibillentse ebből a nehéz időszakból. Neki sem egyszerű, főleg, hogy terhes. De ha bárki át tudja lendíteni Justint, akkor az Hailey. Mindennél jobban szereti a feleségét, és alig várják, hogy megszülessen az első gyermekük. 

- mondta. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek