Starity

Alig egy év házasság után válik Miley Cyrus apja

2024. június 12. 06:06   |   Szerző: Four

Billy Ray Cyrus házassága nem tartott sokáig: válik a híresség a feleségétől.

hirdetés
Alig egy év házasság után válik Miley Cyrus apja
Fotó: billyraycyrus/Instagram

Kevesebb mint egy év után, azaz hét hónappal a lagzit követően válik Billy Ray Cyrus, Miley Cyrus apja.

Az énekes tavaly októberben vette feleségül a szintén zenész Firerose-t, május 22-én azonban beadta a válási papírokat a People szerint. 

A hivatalos dokumentumok szerint Cyrus kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott és a házasság felbontását kérte csalás miatt. Jelenleg Instagramon sem követi egymást a két híresség. 

A két zenész a koronavírus-járvány alatt jött össze, bár már évek óta ismerték egymást: amikor összeházasodtak, Cyrus úgy nyilatkozott, a menyegzőjük volt "a legtökéletesebb, földöntúli ünneplése a szerelemnek".

Firerose és Cyrus két éve hosszú interjúban áradoztak arról, hogyan alakult barátságból szerelemmé a kapcsolatuk, és a zenész kijelentette, a lány komoly támasza volt, amikor nehéz időket élt meg. Azt is elárulták, az eljegyzés viszonylag gyorsan, hirtelen történt. 

Billy Firerose előtt 29 évig Tish Cyrus férje volt, 2022-ben azonban bejelentették, véget ért a házasságuk. Tish később egy interjúban elárulta, idegösszeroppanást kapott, amikor tudatosult benne, hogy tönkrement a házasságuk. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

válás énekes cyrus ex
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek