Starity

Ariana Grande megtörte a csendet és a Nickelodeonnál töltött időszakáról mesélt

2024. június 13. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Végre az énekesnő is felszólalt és őszintén mesélt karrierjének korai szakaszáról.

hirdetés

Sokan a V, mint Viktória, valamint a Sam & Cat című sorozatok Cat Valentine-jaként ismerték meg Ariana Grandét, ami nem is meglepő, hiszen ez a két széria indította be a színész-énekesnő karrierjét a 2010-es évek elején, amikor még csak tinédzser volt. Ebből fakadóan a Nickelodeon, mint a pályáját egyengető csatorna nagyon fontos szerepet játszott az életében, és míg több színésztársa is felszólalt a nem megfelelő munkakörülmények és viszonyok ellen az idén megjelent Csend a forgatáson – A gyerektévé sötét oldala című dokumentumfilmben, addig Ariana igyekezett elhatárolódni a vádaktól. Most azonban mégis megszólalt, ráadásult a Gossip Girl és a You sztrájának, Penn Badgley-nek sikerült őt szóra bírnia a Podcrushed podcast keretein belül.

14 éves voltam, amikor Liz Gilliesszel elrepültünk a V, mint Viktória meghallgatására. Borzasztóan izgultunk, aztán beválogattak minket és ez volt a legjobb hír, amit akkor hallhattunk. Fiatal előadókként mindennél jobban akartuk ezt, sikerrel jártunk és gyönyörű volt. Azt hiszem, van pár különleges emlékünk akkoriból és kiváltságosnak érezzük magunkat, amiért alkalmunk nyílt megalkotni ezeket a karaktereket és olyasvalaminek a részesei lenni, ami rengeteg fiatal számára jelent valami különlegeset

– magyarázta Grande, és bevallotta, hogy számára is megdöbbentőek voltak az egykori gyereksztároktól elhangzott vádak és mindaz, amiken kollégáinak keresztül kellett mennie.

Úgy gondolom, biztonságosabbá kellene tenni a környezetet az olyan produkciókban, melyekben gyerekek is játszanak és nagy szükség volna terapeuták jelenlétére is. Véleményem szerint a szülőknek engedi kellene, hogy ott lehessenek, ahol akarnak és ez alatt nem kizárólag a gyerekek forgatási helyszíneit értem. Ha valaki filmezéssel vagy zenével szeretne foglalkozni, vagy bármi ilyen jellegűvel, akkor a munkaszerződésben szerepelnie kellene heti két-három alkalomnyi terápiának vagy valami hasonlónak is.

Fotó: Nickelodeon

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek