Starity

Miley Cyrus úgy érzi, örökölte az apja nárcisztikus személyiségét

2024. június 13. 06:06   |   Szerző: Four

Az énekesnő elárulta, hogy milyen kapcsolatot ápol most az édesapjával.

hirdetés

Miley Cyrus kapcsolata minden jel szerint javult az apjával: az énekesnő David Letterman műsorában több pozitívumot is felsorolt Billy Ray Cyrusról, ugyanakkor azt is bevallotta, szerinte a zenésztől örökölte a nárcisztikus személyiségét. 

Az apám mindig is két lábbal állt a földön, és jó kapcsolatot ápolt a természettel, a valódi dolgokkal. Ez mindig így volt, már akkor is, amikor a karrierje csúcsán volt.

- mondta. 

Hálás vagyok érte, hogy végigkísérhettem a karrierjét, mert tulajdonképpen adott nekem egy "térképet", arról, hogy mit szabad és mit nem szabad tenni. És ő mindkét szempontból iránymutatást adott. 

- mesélte, és hozzátette, az apjának nagyon nehéz gyerekkora volt:

Az én gyerekkorom - és itt most beszélhetünk a nehézségekről és a küzdelmekről, de nálunk mindig volt étel az asztalon, szeretetben nőttem fel, egy szép nagy házban, és az apámnak ez nem adatott meg. 

Azt is kiemelte, hogy az édesanyja, Tish szintén szerető családban nőtt fel, és "a hősének" nevezte az asszonyt. Szerinte Tish-t és Billy Ray-t nem lehet egyforma mércével mérni, ha arról van szó, hogy kinek volt nagyobb hatása az életére. 

Mindeközben újabb dráma van a Cyrus családban: Billy Ray 7 hónap után válik új feleségétől, Firerose-tól. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek