Starity

Rebel Wilson még nem találkozott menyasszonyának szüleivel

2024. június 13. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

A Tökéletes hang 44 éves sztárja elárulta, mi az oka annak, hogy még nem ismerkedett meg anyósával és apósával.

hirdetés

Rebel Wilson 2022 júniusában hozta nyilvánosságra, hogy egy párt alkot Ramona Agrumával, akivel azóta közös gyermeket is vállalt – kislányukat, Royce-t béranya hozta világra 2022-ben. A színésznő egy friss interjúban arról számolt be, hogy még mindig nem ismerkedett meg szerelme szüleivel, melynek hátterében komoly okok húzódnak.

Ramona Lettországban született, ami nem éppen egy LGBTQ+-barát ország. Egyszerűen úgy gondolom, vannak emberek, akiknek több időre van szükségük [az elfogadáshoz]

– fejtette ki a színésznő.

Rebel azt is elárulta, hogy Ramona szüleivel való kapcsolatában kislányuk érkezése „törte meg a jeget” – rendszeresen beszélnek a FaceTime-on, így a nagyszülők már megismerkedhettek a kicsivel, még ha egyelőre nem is találkoztak egymással. A színésznő elmondta továbbá azt is, hogy Ramona másságáról nem is tudott a családja egészen addig, amíg fel nem vállalták a kapcsolatukat nyilvánosan.

Voltak olyanok a családjában, akik egyáltalán nem tudtak a dologról, a sajtóból értesültek róla. Úgy érzem, szerencsés vagyok, mert az én oldalamról senkinek sem volt egyetlen negatív megnyilvánulása sem [kettőnkkel kapcsolatban].

via JustJared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek