Starity

Taylor Swiftet sokkolta, hogy Matty Healy megkérte a barátnője kezét

2024. június 13. 08:08   |   Szerző: Four

A híresség tavaly rövid ideig együtt járt Mattyvel, aki most mindne jel szerint megállapodott.

hirdetés

Sokakat meglepett, hogy Taylor Swift exe, Matty Healy házasságra adta a fejét: a The 1975 frontembere nemrég megkérte Gabbriette Bechtel kezét, és a modell tegnap jelentette be a nagy hírt. 

Taylort nem lepte meg, hogy Matty komolyan randizik valakivel, hiszen ő is megtalálta a párját - de sokkolta, hogy Matty már el is jegyezte a szerelmét. Taylor boldog és továbblépett Travis Kelce-vel, de egy kis része megkérdőjelezte, hogy Matty egyáltalán szerette-e őt valaha. 

- mondta a Life & Style bennfentese.

Healy és Swift tavaly áprilisban jött össze, ám a kapcsolatuk nagyon rövid életű volt, két hónappal később már szakítottak. 

A zenész szeptemberben új párra talált Gabbriette személyében, és hamar nagyon komolyra fordult a kapcsolatuk. A bennfentes szerint amikor Healy Taylorral randizott, "egyáltalán nem volt az az elköteleződős típus, de Gabriette-nek valahogy sikerült elérnie, hogy megkérje a kezét."

Taylor azon gondolkodik, Matty miért volt képes megváltozni Gabbriette miatt. Ez a része egy kicsit fáj neki. Valószínűleg ez egy lányos dolog, hogy folyton analizálja a kapcsolatait, amik nem működtek, Taylor híres erről. De semmi pénzért nem menne vissza az időben. Szerelmes Travisbe és reméli, hogy Matty is megtalálta a boldogságot. 

- mesélte a forrás. 

Swiftet valószínűleg azért is lepte meg ennyire a hír, mert úgy tudni, nagyon rosszul viselte, hogy Matty tavaly szakított vele, egyesek szerint a zenész jobban összetörte a szívét, mint Joe Alwyn, akivel előtte 6 évig élt kapcsolatban. Healy ismerőse pedig nemrég úgy nyilatkozott, a zenész "soha nem is gondolta komolynak" a kapcsolatukat.

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek