Starity

9 érdekesség, amit talán még nem tudtál Zendayáról

2024. június 18. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Táncol, énekel, színészkedik – Vajon van olyasmi, amihez Zendaya nem ért? Cikksorozatunk következő részében ezúttal a 27 éves színésznőről hoztunk el néhány ismert és kevésbé ismert érdekességet.

hirdetés

1. Mielőtt maga is sztár lett volna, Selena Gomez háttértáncosa volt egy Sears reklámban

Még azelőtt, hogy felfigyeltek volna rá Hollywoodban, a 12 éves Zendaya több más gyerekkel együtt szerepelt egy olyan Sears kampány reklámjában, melynek alfája és omegája nem kisebb sztár, mint Selena Gomez volt.

Ez egy vicces reklám, mert így utólag furcsa visszatekinteni rá. Ross Lynch és Leo Howard is szerepeltek benne – mind háttértáncosok voltunk, és azok között sem a kiemelkedő, vezető helyen... mókás, milyen sokat fejlődtünk azóta és szerintem igenis menő kicsiben kezdeni

– nyilatkozta a J-14 magazinnak 2013-ban.

2. Hatalmas rajongója a Harry Potternek

2019-ben az InStyle magazin riportere arról faggatta, mit jelent számára az öngondoskodás és az énidő, mire Zendaya elárulta, őt nem az egy helyben ülés vagy a jóga, hanem a Harry Potter nyugtatja meg.

Az emberek őrültnek tartanak, úgy napi egyszer megnézek egy Harry Potter-filmet. Megnyugtat engem. A legtöbben erre úgy szoktak reagálni, hogy Ó, Istenem, már megint a Harry Potter?, mire én úgy felelek, hogy Ne gyere át hozzám, ha nem akarod nézni, mert tuti, hogy mindig ez fog menni!.

3. Odavan Channing Tatumért

2015-ben az Essence által készített interjúban bevallotta, mely hírességek jönnek be neki, ő pedig nem titkolta, hogy bejön neki Morris Chestnut, Michael B. Jordan, Idris Elba és Cam Newton, de mindenekfelett Channing Tatum az, aki a number 1 helyet foglalja el nála.

Az egyik kedvenc hírességem Channing Tatum, de a világ végtelenségééig tudnám sorolni a kedvenceim listáját. Channing tud táncolni, amit én személy szerint nagyon menőnek tartok. Imádom az olyan embereket, akik egyszerre több mindenben is tehetségesek

– lelkesedett kollégájáért a színésznő, aki a 2018-as megjelenésű Apróláb elkészítése során egy napig együtt dolgozott Tatummal, amiről így mesélt akkoriban:

Csodálatos, hogy Channing is ott volt!

4. Félénksége miatt évet kellett ismételnie az óvodában

Ragyogó személyiségét ha akarná sem tudná elrejteni, mely mindig átjön a közösségi médiában közzétett bejegyzéseiből és fantasztikus alakításaiból, ám édesanyja, Claire Stoermer szerint ez nem mindig volt így.

Gyerekként mindig csak ott ült a körben a többi gyerek között és meg sem mukkant

– elevenítette fel Claire 2017-ben a Vogue-nak.

5. Ha nem jött volna be a színészet, most tanár lenne

Mivel mindkét szülője pedagógus, így már fiatalon belekóstolhatott, milyen is ez a pálya és nem kérdéses számára, mely szakmát választotta volna, ha nem a színjátszás mellett teszi le a voksát.

Ha nem a szórakoztatóiparban dolgoznék, egy szívdobbanásnyi idő alatt tanárnak állnék, ez garantálhatom

– mondta 2016-ban a Teen Vogue-nak.

6. A Mattel készített egy róla mintázott Barbie babát

2015-ben a Mattel azzal kedveskedett neki, hogy elkészített egy babát, ami Zendaya azévi Oscar-gálás megjelenését reprezentálta.

Gyerekkoromban sosem találtam olyan Barbie-t, ami hasonlított volna rám. Az idők változnak. Köszönöm, Barbie ezt a megtiszteltetést és hogy a részese lehettem a szépség definíciójának diverzifikálásában és kiterjesztésében. Alig várom, hogy további fantasztikus dolgokat csináljak veled

– lelkendezett Zendaya az Instagramon.

7. Élete első randiján egy Pókember-filmet nézett meg a partnerével

Zendayának már azelőtt is volt kapcsolata Pókemberrel, mielőtt a Marvel Moziverzum részévé és az új Pókember-filmek főszereplőjévé vált volna, ugyanis tinédzserként épp Peter Parker történetét nézték meg a moziban a fiúval, akivel életében először randevúzott.

Pókember valamiképp mindig az életem része volt. Azt gondolom, sok ember tud kapcsolódni hozzá, mert ő egy jó ember. Nem szuperhős a nap minden pillanatában. Elvégre a nap végén ő csak Peter Parker, egy 15 éves kamasz, akivel mind tudunk azonosulni

– nyilatkozta 2017-ben a Good Morning America elnevezésű műsorban.

8. Rendetlen

Saját bevallása szerint nagyon rumlis és csak ritkán tesz rendet maga körül, de amikor rászánja magát, akkor egyenesen csodát művel.

Ritkán takarítom a szobámat, de amikor megteszem, olyankor nagyon alapos vagyok

– vallotta az Us Weeklynek még 2014-ben.

9. Bolondul a gyémántokért

Marilyn Monroe már 1953-ban, a Szőkék előnyben című filmben megénekelte, hogy a gyémánt a nők legjobb barátja – ez a látásmód Zendayától sem áll távol, mivel fiatalkora óta imádja e fantasztikus és sokszínű drágakövet.

Megszállottja vagyok a gyémántoknak!

– nyilatkozta 18 éves korában egy interjúban a színész-énekesnő.

via Business Insider, Us Weekly

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek