Starity

Ha nincs ez a híresség, Miley Cyrus kihagyta volna az idei Grammy-gálát

2024. június 17. 16:04   |   Szerző: Four

Az énekesnő komoly beszélgetéseket folytatott egy számára nagyon kedves emberrel.

hirdetés

Miley Cyrus hosszú interjúban mesélt többek között az apjához fűződő viszonyáról illetve a szakmai sikereiről, ezen belül azt is elárulta, hiába nyert idén először Grammy-díjat, kis híján lemondta az eseményen való fellépését, mert annyira nem volt biztos magában. 

Szerencsére a countrylegenda Dolly Parton, aki egyébként Miley keresztanyja, kész volt tanácsot adni fiatal kolléganőjének. Ő vette rá arra, hogy végül is vállalja el a koncertet. Cyrus szerint Parton "nem fél a kemény beszélgetésektől", ilyen volt a fent említett téma is. 

Az egyik ilyen az volt, amikor megmondtam neki, gondolkozom rajta, hogy elvállaljam-e a Grammy-gálán a fellépést. Erre ő így válaszolt: "Hát persze, hogy elmész a gálára, és nem csak megjelensz, de le is fogsz nyűgözni mindenkit! És mindaz leszel, aki most vagy, ahogy itt ülsz előttem. 

- emlékezett vissza Miley, majd így folytatta:

És [Dolly] hozzátette: "Ne feledkezz meg a szépségről. A frizurádról, a sminkedről, az egész show-tól. Számunkra ez pajzs". Mindig azt mondta nekem: "Te légy önmagad, én is önmagam leszek, és ketten kiteszünk két egészet." Nem azt mondta, hogy legyek olyan, mint ő, nem azt mondta, hogy legyek gyönyörű és rejtőzzek el a csillámok és a frizura mögött. Azt tanácsolta, adjam önmagam. 

- árulta el a híresség David Letterman netflixes műsorában. 

Miley egyébként arról is mesélt a beszélgetés során, hogy nem érzi magát komfortosan a celebek között, így aztán nincsenek barátai a showbizniszben. 

Embed from Getty Images

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek