Starity

Mindenki ellenzi az új kapcsolatát: Ariana Grande besokallt

2024. június 14. 07:07   |   Szerző: Four

Az énekesnő tavaly jött össze az egyik kollégájával, hatalmas botrány lett belőle.

hirdetés

Hiába dúl még mindig nagy szerelem Ariana Grande és Ethan Slater között, az énekesnő megítélésén nagyon sokat rontott a tavalyi botránya. 

Ariana megszokta, hogy bárhova megy, mindenhol dicsérik a fanok és a kollégái. Nagyot fordult vele a világ azóta, mert most mindenki őt tartja a szívtelen harmadik félnek, aki tönkretett egy családot. Még mindig rengeteg gyűlölködő üzenetet kap, ahogy Ethan is. Próbálják ezeket figyelmen kívül hagyni, de valahányszor Ariana ránéz a kommentekre, sírás lesz a vége. 

- mesélte egy ismerősük. 

A forrás szerint a pár úgy érzi, mindenki ellenük van, mert akkor kezdtek el randizni, amikor még mindketten házasok voltak. 

Ariana megtalálta álmai férfiját. Nyilván a körülmények nem voltak rózsásak, de senki nem tudja, hogy pontosan mi történt. Ariana biztos benne, hogy az emberek más véleményen lennének, ha tudnák, min ment keresztül. De valahányszor megpróbálja megvédeni magát, újabb gyűlöletcunamit kap a nyakába. 

- tette hozzá az illető, majd így folytatta:

Ariana úgy érzi, már eleget bűnhődött, és szeretné sokkal nyíltabban felvállalni a kapcsolatát. De hogyan tehetné, ha valahányszor megjelennek valahol, az emberek szétszedik őket. 

Grandéról tavaly derült ki, hogy válik férjétől, Dalton Gomeztől, majd rögtön az is napvilágra került, hogy már van egy választottja Wicked-beli kollégája, Ethan Slater személyében. A kapcsolatuk nagy port kavart, Slater ugyanis egy évvel előtte lett apa, és akkori párja, Lilly egyáltalán nem sejtette, hogy a férfi el fogja hagyni. 

Embed from Getty Images

via Life & Style

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek