Starity

Végre megszólalt Joe Alwyn, Taylor Swift exe a szakításukról

2024. június 16. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Joe Alwyn megtörte a csendet a nehéz szakításáról Taylor Swifttel. 6 és félévig alkottak egy párt.

hirdetés

Joe Alwyn sosem volt az a típus, aki sokat beszélt volna a 6 és fél éves kapcsolatáról Taylor Swifttel, de most megnyílt a történtekről. Elárulta, hogy a nyilvánosság nagyon hamar tudomást szerzett a szakításukról, miután az megtörtént. Az Entertainment Tonight 2023. április 8-án hozta nyilvánosságra a hírt, hogy Swift és Alwyn "néhány héttel" korábban szakítottak. A valóságban azonban ennél is gyorsabban történt minden.

Remélem, hogy bárki és mindenki átérzi és megérti azokat a nehézségeket, amelyek egy hosszú, szeretetteljes, teljesen elkötelezett, több mint hat és fél éves kapcsolat végével járnak. Nehéz dolog ezen eligazodni. Ami szokatlan és abnormális ebben a helyzetben, az az, hogy egy héttel később hirtelen a nyilvánosság elé kerül, és a külvilág is mérlegelhet

- mondta Alwyn.

Hozzátette, hogy sok mindent nem tudnak az emberek, még azok ellenére sem, amit a források elmondtak, és amit maga Swift is megosztott a művészetén keresztül.

Tehát valami nagyon is valóságos dolog hirtelen egy nagyon irreális térbe kerül: bulvárlapok, közösségi média, sajtó, ahol aztán boncolgatják, találgatják, a felismerhetetlenségig szétszabdalják. És az igazság az, hogy az utolsó pontig mindig lesz egy rés aközött, amit tudunk és amit mondunk. Én megbékéltem ezzel.

Hozzátette, hogy még együtt voltak, megállapodtak abban, hogy amennyire lehet megtartják maguknak a kettejük kapcsolatát, ezt pedig a továbbiakban is szeretné tiszteletben tartani. Ezt úgysem hajlandó megszegni, hogy Swift adott ki dalokat a kapcsolatukról

via Elle.com

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek