Starity

"Ez egy munka, tudod?" - Russell Crowe beszólt Dakota Johnsonnak a Madame Web miatt

2024. június 18. 08:08   |   Szerző: Four

A színész sarkos véleményt fogalmazott meg Dakota Johnson kijelentéséről.

hirdetés

Dakota Johnsonról nemrég írtuk meg, hogy nagyon zavarta, mekkorát bukott legutóbbi szuperhősfilmje, a Madame Web. A színésznő többször is nyilatkozott arról, hogy amikor igent mondott a projektre, még teljesen más volt a készítők elképzelése, majd utána többször is átírták a forgatókönyvet. Johnson szerint "semmi művészi értéket nem képviselt" ezek után a film, és kijelentette "nem fog többé elvállalni hasonló projektet".

Johnson kifakadását azonban nem igazán szívlelte Hollywood egyik nagyöregje, a 60 éves Russell Crowe. A színész szerint Dakota nem jól értelmezte a helyzetet:

Azt mondod, hogy igent mondtál egy Marvel-filmre, valami kics***ett univerzumban ami képregényhősökről szól... és ezek után nem magasztaltak eléggé? Nem igazán tudom, hogyan lehetne ezt szebben kifejezni. A [Marvel] egy óriási gépezet, és egy bizonyos fajta filmet gyártanak. 

- mondta. 

A színész hozzátette, neki is van tapasztalata szuperhősfilmekkel: szerepelt a DC "Az acélember" című filmjében, a Marvel "Thor: Szerelem és Mennydörgés" című filmjében illetve majd láthatjuk a Kraven, a vadászban is.

Ez egy munka. Tudod: itt egy szerep, el kell játszanod. Ha azt várod, hogy sorsfordító élmény legyen, akkor azt hiszem, nem jó helyen vagy. 

Russell őszintén vallott arról, hogy a fent említett filmek van, hogy nagy kihívást jelentenek színészként, mert "néha sokkal többről kell győzködnöd magad, mint a karaktered belső folyamatairól."

De nem mondhatjátok, hogy ez konkrétan róla [Dakotáról] szólna, mert nem ismerem őt és nem tudom, mit élt át. Tény, hogy lehet sz*r tapasztalatod egy forgatáson... igen lehet. De hogy ez jellemző lenne a Marvelre? Nem tudom biztosra mondani. Nekem nem voltak rossz tapasztalataim. 

- nyilatkozta a GQ-nak.

Embed from Getty Images

via New York Post

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek