Starity

Ezért titkolta Katalin hercegné, hogy vissza fog térni

2024. június 18. 08:08   |   Szerző: Four

A rajongók eredetileg úgy tudták, idén már nem lép nyilvánosság elé a hercegné.

hirdetés

Katalin hercegné nagyon sokakat meglepett, amikor hétvégén hosszú posztban írt az egészségi állapotáról, majd elárulta, ő is részt fog venni a zászlós díszszemlén. 

A hercegnéről ugyanis eddig azt lehetett tudni, hogy idén valószínűleg már nem lép nyilvánosság elé, inkább a gyógyulására koncentrál. 

Csak nagyon kevesen tudtak róla, hogy mire készül: az apósát, Károly királyt például személyesen hívta fel az örömhírrel, hogy ő is a családdal tart - de a legnagyobb titokban akarta tartani a visszatérését. 

Bethan Holt, a Telegraph divatszakértője szerint épp ezért nem csak fenntarthatósági törekvések vezették a hercegnét, amikor egy olyan ruhát választott az eseményre, amit tavaly már viselt. A Jenny Packham kreációt kis átalakításokkal újra felvette a díszszemlére, Holt szerint azért, mert azzal, hogy nem varratott magának új outfitet, még jobban el tudta titkolni, mire készül hétvégén. 

Middleton valószínűleg azért is volt ilyen elővigyázatos a visszatéréssel, mert még mindig kemoterápiás kezelés alatt áll, és ahogy írta, "vannak jobb illetve rosszabb napok", utóbbi esetben pedig nem vett volna részt a rendezvényen. 

A Buckingham-palota és a Kensington-palota pedig arra az eshetőségre is felkészült, hogy a hercegné esetleg nem érzi jól magát és mégsem tud kiállni a családjával a balkonra. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek