Starity

Atlas és Lily! A Velünk véget ér két sztárja mosolyogva pózolt Texasban

2024. június 18. 14:02   |   Szerző: Four

Brandon Skelnar és Blake Lively mosolyogva pózolt a kamerák előtt a film vetítésén.

hirdetés

Gőzerővel promótálja új filmjét Blake Lively és Brandon Skelnar: a két híresség a texasi Grapevine-ban póziolt a Velünk véget ér vetítésén, és úgy tűnik, előre megbeszélték, hogy összeöltöznek, mert nem csak ők, hanem a szintén a helyszínre érkező Colleen Hoover illetve Isabella Ferrer is farmerban pózolt a kamerák előtt. 

A Velünk véget ér premierje kisebb csúszással augusztusi dátumot kapott: 15-én lesz a hazai premierje, és ide kattintva látható a szinkronos előzetese. 

A szinopszis szerint Lily Bloom (Blake Lively) traumatikus gyerekkort követően, új élet reményében költözik Bostonba, ahol teljesül az álma azzal, hogy megnyitja virágüzletét.

Ekkor találkozik az elbűvölő idegsebésszel, Ryle-lal (Justin Baldoni), akibe azonnal beleszeret. Heves kapcsolatuk során azonban a férfi egyre többször mutatja meg azt az oldalát, ami Lilyt kísértetiesen emlékezteti a szülei házasságára.

Lily és Ryle kapcsolata fordulóponthoz ér, amikor a lány találkozik gyerekkori szerelmével, Atlasszal (Brandon Skelnar), és rájön, a saját erejére hagyatkozva kell döntenie egy lehetetlen helyzetben.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek