Starity

"Ízek, imák, szerelmek" - Jennifer Lopez szólóban utazott Olaszországba

2024. június 20. 08:08   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő egyedül utazott el, míg Ben Affleck otthon maradt Los Angelesben.

hirdetés

Jennifer Lopez Olaszországban próbálja kipihenni az elmúlt időszak fáradalmait: a színész-énekesnőt szerdán Positanóban fotózták, amint a barátaival hajókázott. A híresség feltehetően ki akarja szellőztetni a fejét az utazás során, és talán választ is keres a magánéleti problémáira. 

Férje, Ben Affleck ugyanis nem tartott vele: a híresség Los Angelesben motorozgatott a legkisebb gyerekével, míg Lopez Olaszországban nyaralt. 

Habár az énekesnő Apák napja alkalmából kedves üzenettel gondolt Affleckre, minden jel szerint küszöbön áll a válásuk: az Entertainment Tonight forrása szerint "már teljesen külön életet élnek", épp csak még nem adták be a válókeresetet. 

Jennynek elege van, nagyon próbálkozott, de nem tud többet tenni. 

- nyilatkozott a Daily Mail forrása, aki szerint a házassága "nem hogy javulna, egyre rosszabb a helyzet". 

Az énekesnő jelenleg a gyerekeire koncentrál, és arra, hogy jövőre milyen tervei vannak a karrierjével kapcsolatban. Nemrég lemondta a koncertturnéját, de már most azt tervezi, hogy jövőre visszatér. 

Izgatottan várja, hogy jövőre turnézhasson, amikor a magánélete egy kicsit nyugodtabb, és találkozhat a rajongóival. Úgy tervezi, hogy magával viszi a szeretteit és kihozza magából a legtöbbet. 

- mesélte az illető. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek