Starity

Elfogyott a pénze Justin Biebernek? Vissza kell vennie a költekezésből

2024. június 20. 10:10   |   Szerző: Four

Az énekesről úgy tudni, hogy a jövőre nézve meg kell húznia a nadrágszíjat.

hirdetés

Justin Biebernek mostantól számon kell tartania, hogy mire költ pénzt: az In Touch Weekly forrása szerint vészesen fogynak a tartakékai, annak ellenére, hogy tavaly 200 millió dollárért (kb. 73,9 milliárd forint) eladta a dalai jogait. 

Az énekes és felesége, Hailey Bieber májusban már kereskedelmi járattal utaztak az énekes fogyatkozó bevétele miatt. 

Mindig magángéppel szoktak utazni, de Justin ezúttal nem engedhette meg magának. Több pénzt költ, mint amennyi a bevétele, és most el kellene engednie bizonyos luxuscikkeket. 

Bieber legutóbb 2022-ben turnézott, és 2021 óta nem adott ki új albumot. Az informátor szerint az egyre apadó bevételi források miatt már az énekes pénzügyi menedzsmentje is kiakadt. 

Azt tanácsolták neki, hogy ne vegyen Hailey-nek 700 ezer dolláros [kb. 258,8 millió forint] gyémántgyűrűt, ezért hitelt akart felvenni. Nem kapta meg a hitelt, ennek ellenére mégis megvette az ékszert. Ha Justin nem változtat rövid időn belül, akkor mindent elveszíthet. 

- tette hozzá az illető. 

A csillogó gyémántgyűrűvel, amelyet a hamarosan érkező gyermekük örömére kapott, Hailey nemrég el is dicsekedett: a manikűröse posztolt fotót a modell ékszerekkel borított kezéről. 

Egyébként Kylie Jennerről hasonló teória született: egy elmélet szerint túl sokat költ, miközben cseppet sem olyan gazdag, mint amilyennek mutatja magát. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek