Starity

Leonardo DiCapriót nagyon idegesíti, hogy ekkora siker lett a Barbie

2024. június 21. 17:05   |   Szerző: Four

A színészt idegesítette, hogy a Barbie-val kellett versenyezni a tavalyi szezonban.

hirdetés

Nem mindenki örült annak, hogy ekkora közönségsiker lett a Barbie című film: Leonardo DiCapriót kifejezetten idegesíti, hogy Margot Robbie elhalászta előle - vagy inkább a Megfojtott virágok című filmje elől a figyelmet a díjátadószezon alatt.

Margot Leo felfedezettjéből - 10 éve A Wall Street Farkasa című filmben játszottak együtt először - a legnagyobb versenytársa lett tavaly. Habár jót tett a filmes szakmának a Barbie azzal, hogy visszacsalogatta az embereket a moziba, nem az a fajta produkció, amit Leo szeret. Azt gondolta róla, hogy nagyon túlértékelt. Főleg idegesítő számára, hogy rengeteg időt ölt bele a saját filmjébe, ami nem kapta meg a kellő figyelmet és az elismerést. Tehát nagyon frusztrálja, hogy mindenki a Barbie-ról kérdezi. 

- mesélte a Life & Style forrása, aki szerint Leonardo sosem gondolta volna, hogy egyszer majd Robbie-val kell vetélkednie a díjakért, sőt, "a legrosszabb rémálmának" nevezte ezt az illető. 

Margot 2013-ban tűnt fel A Wall Street Farkasában DiCaprio partnereként, miután a színész a rendezővel együtt választotta ki őt Naomi szerepére. Később a Volt egyszer egy... Hollywood című filmben újra együtt játszottak, és akkor még nem győzték mindketten dicsérni egymást. 

Az irónia a dologban, hogy se a Barbie, se a Megfojtott virágok nem kapott sok elismerést az Oscar-díjátadón: a szobrocskák nagyrészét az Oppenheimer vitte el. 

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek