Starity

Hivatalos: Kevin Costner nem fog szerepelni a Yellowstone folytatásában

2024. június 21. 19:07   |   Szerző: Four

Szomorú hír érkezett a Yellowstone rajongóinak: már biztos, hogy Kevin Costner nem lesz benne a folytatásban.

hirdetés

Nagyon rossz hírt közölt a Yellowstone rajongóival Kevin Costner: a színész Instagramon árulta el, hogy nem fog szerepelni az ötödik évad folytatásában, amely novemberben debütál. 

Egészen idáig folytak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy Costner vajon újra John Dutton bőrébe bújik-e, miután az ötödik évad első felét követően kilépett a sorozatból egyesek szerint kreatív ellentétek miatt, mások szerint azért, mert a saját westernfilmjére akart koncentrálni. 

Costner többször is úgy nyilatkozott, szívesen visszatérne a Yellowstone-hoz, de minden jel szerint nagyon rosszul érintette, hogy a kollégái nem álltak ki mellette a távozását követő botrány kirobbanásakor. 

Szeretnék üzenni nektek, és tudatni veletek, hogy ezután a hosszú 1,5 év után, amelyet a Horizon munkálataival töltöttem és mindennel, ami ehhez kötődik, miközben a Yellowstone-ra gondoltam, erre a szeretett sorozatra amit én is imádok, és amit tudom, hogy ti is imádtok: most jöttem rá, hogy nem fogok tudni szerepelni az 5. évad B részében. Ez egy olyan élmény volt, ami megváltoztatott. Szerettem, és tudom, hogy ti is. Csak szerettem volna tudatni veletek, hogy nem térek vissza, de nagyon örülök, hogy kialakult köztünk egy kapcsolat, és remélem, látjuk egymást a filmeknél. 

- jelentette ki a színész pár órával azt követően, hogy a Paramount Network nyilvánosságra hozta az ötödik évad folytatásának premierdátumát. 

via Deadline

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek