Starity

Lady Gaga: „Az albumot a rajongóim írták”

2010. december 21. 23:11   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga beszélt új albumáról, ami jövőre jelenik meg, és szerinte az évtized legjobb albuma lesz.

hirdetés
Lady Gaga: „Az albumot a rajongóim írták”

Gaga jelenleg Párizsban tartózkodik, és ott adott egy koncertet tegnap és még egyet ma. Mostanában nem láthattuk, hogy interjút adott volna, ám most szakított erre is időt. A BBC Newsbeatnek adott nyilatkozatában megerősítette azt a tényt, hogy az első kislemez februárban fog megjelenni: „Az album készen van, már csak kisebb javítások vannak hátra.”

Mikor megkérdezték, hogy milyen lesz az album, így jellemezte: „Egyfajta házasság az elektronikus zenével, epikus, metal vagy rock 'n' roll, himnuszstílusú dallamok és dance-ütemek.”

A dalszövegekrő azt mondta, hogy sokkal költőibbek, mint azok a számok, amiket előtte írt: „Az albumot a rajongóim írták, mert minden este, amikor felléptem előttük, annyit adtak vissza nekem. Szóval ezt nekik írtam. A Born This Way csak a kis szörnyecskéimről és rólam, az anyaszörnyről szól.”

Az album fotósorozatát már elkészítették Londonban. Azt, hogy milyen ruhában lesz Gaga, még nem tudni, de divattervezője  Nicola Formichetti biztos most is valami sokkolót talált ki az énekesnővel. A cipőről viszont felkerült egy kép, amit egy londoni tervező készített el.

Felreppentek olyan hírek is, miszerint Gaga első kislemeze a 2011-ben megrendezésre kerülő Grammy-díj-átadón fog debütálni. Ennek lehet, hogy van valóságalapja, mert Lady azt állította az interjúban, hogy az első maxit február és március között fogja promótálni az Egyesült Királyságban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek