Starity

David Henrie elárulta, milyen lesz a Varázslók a Waverly helyből folytatása

2024. június 22. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

A színész nagyon élvezte, hogy sok év után ismét Justin Russo bőrébe bújhatott.

hirdetés

Varázslók a Waverly helyből rajongói vegyes érzésekkel fogadták, hogy a sorozat hamarosan visszatér egy újabb évaddal. Sokan attól tartanak, ilyen hosszú idő elteltével lehetetlen ismét olyan emlékezeteset alkotni, mások ezzel szemben tűkön ülve várják, hogy a gyerekkoruk ismét megelevenedjen a képernyőn.

David Henrie mindenkit megnyugtatott és elárulta: a folytatás pontosan olyan különleges lesz, amilyennek beharangozták és a stáb is rettentően élvezte az újbóli összeállást.

Fantasztikus volt! Nem is akartuk, hogy véget érjen. Nagyszerű volt

– lelkesedett a színész, aki azt is elárulta még, hogy amikor ismét forgatni kezdtek kolléganőjével, Selena Gomezzel, úgy érezte, mintha mindig is ezt tették volna és egyetlen napot sem töltöttek volna egymás nélkül, noha a sorozat 12 évvel ezelőtt ért véget, 2012-ben.

Vannak olyan jeleneteink, amik láttán el fognak érzékenyülni a sorozat eredeti rajongói, mert nagyon meghatóra és nagyon jól sikerültek. Szóval, izgatottan várom, hogy lássátok.

Henrie azt sem rejtette véka alá, hogy mind abban reménykednek, hogy a folytatásban minél több színészt visszahozhatnak korábbról. Állítólag számíthatunk David DeLuise felbukkanására, emellett új karakterek is bemutatásra kerülnek, akiket Alkaio Thiele, Max MatenkoMimi Gianopulos és Janice LeAnn Brown keltenek majd életre.

Ez az új stáb igazán nagyon tehetséges. Személy szerint az én célom az, hogy visszahozzuk a régi műsor varázsát

– magyarázta David, akinek karaktere, Justin apa lesz a sorozatban – ez a szerep a színészhez is közel áll, ugyanis feleségével, Maria Cahill-lal három gyerkőcöt nevelnek közösen: Pia 5 éves, James 3, Gemma pedig majdnem 2.

via Us Weekly

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek